dimarts, 25 de maig del 2010

SEMPRE PAGUEN ELS MATEIXOS, ELS QUE TENEN MENYS.

Sempre les persones que guanyaven menys eren les que pagaven més, ara, a més a més se'ls descomptarà el 5 % del seu sou als funcionaris i també se'ls congelaran les pensions als pensionistes.

Tot això ho va anunciar fa unes setmanes el president del Govern, José Luis Rodriguez Zapatero. Aquesta mesura no ha agradat gens a la gent del carrer i molt menys als pensionistes i als funcionaris, que són els que surten perdent en aquesta decisió, però ell insisteix en que aquesta reducció és "imprescindible" i que són " el més acurades possibles".

Pot ser que sigui "imprescindible" però per què no els hi descompten aquest 5 % a les persones que guanyen més?, per què no els hi descompten a les persones del Govern? o a ell mateix?, que segur que cobra molt més que els funcionaris. Això ho estan fent per reduir el dèficit un 3 %. El dèficit són els diners que deu el país. I per què no ho van pensar abans de deure tans diners, llavors ara no caldria descomptar cap diners a ningú.
A part de tot això cal sumar-hi també una "huelga general" que està prevista fer per protestar, encara que no només és per aquest motiu sinó per altres, com és la quantitat de gent que hi ha sense treball, la crisi econòmica que hi ha,...però la decisió de descomptar el 5 % als funcionaris i congelar les pensions als pensionistes ha ajudat molt a voler continuar endavant amb la "huelga general".


En definitiva, com aquest país continuï així deurà més diners dels que té i ja no haurà de descomptar el 5 % als funcionaris o congelar les pensions per reduir el dèficit, haurà de prendre altres mesures més grans.I què serà el següent?, segur que no serà només descomptar el 5 % sinó que molt més, però clar, el Govern continuara dient que és "imprescindible".

2 comentaris:

  1. Com en l'anterior, rellegeix bé perquè falla alguna paraula.

    L'argumentació està força bé, però cal llegir bé els diaris: el govern s'ha reduït un 15% el seu sou.
    La resta, molt bé.

    Joan Marc

    ResponElimina