diumenge, 23 de maig del 2010

Els joves drogadictes

Drogues joves



Últimament s'ha incrementat el consum de drogues entre els joves d'edat.



Així és, cada vegada es consumeixen més drogues als carrers, sobretot els joves entre 14 i 19 anys. El problema està en els traficants als qui compren les drogues. Ara mateix la més consumida és la MARIHUANA.

És una substància psicoactiva. Els seus efectes secundaris són ulls tancats, dil·latació de pupil·les i moltes ulleres.

Per una banda, és favorable per als que la consumeixen, perquè gairebé viuen en un altre món tranquil quan les prenen.

I el dolent són els problemes que causa fumar MARIHUANA, com per exemple ganes de vomitar i posar-te pàl·lid anomenat pels joves un BLANCAZO o MORAO. També s dolent perquè cada vegada que fumes perds neurones i totes les respostes són retardades. La " GANJA " s'està apoderant dels joves, cada vegada més ulls tancats, cada vegada més malifetes i més BLANCAZOS.

I els policies que podrien fer més coses, com patrullar més pels carrers caminant, sense cotxe i amb gossos. També podrien fer vigilàncies als parcs on s’ ajunten aquests joves i la multa hauria de ser d'aquelles que se’t treuen les ganes de seguir consumint drogues.

1 comentari:

  1. Ja et vaig comentar que era més un comentari que un article d'opinió fonamentat i argumentat. En tot cas, com que són conscient que l'has retoccat diversos cops, et poso un 6.

    ResponElimina