dimarts, 25 de maig del 2010

Pactes que no es compleixen

Les Generalitats , els presidents i altres entitats importants firmen pactes que mai arriben a complir-se.

El dia que la generalitat va signar el pacte del PNRI (pactes nacionals per a la recerca i a innovació) es va sentir de fons algú que va dir:
“ No entenc perquè es signen aquests pactes si desprès no es compleixen

Quanta raó!

Al 2006 la generalitat va tornar a signar un altre pacte,PNE (pacte nacional per l’educació .i tan sols 2 anys desprès per l’arribada d’un altre llei (LEC) alguns del acords del pacte es van incomplirà.

Com la pròpia Generalitat pot incomplir amb tanta facilitat els seus propis acords?

Ja no sols parlem de la generalitat de Catalunya sinó que també hi posem al sac els presidents,quantes vegades un president no a complert un pacte acordat?o la incomplert?
Moltissímes!

Ells son els culpables de que la nostra societat en general no arribi a complir pactes com deu mana siguin de poc o major interès.

Imaginem-vos que nosaltres els ciutadans som nens petits i la gent dels governs i altres entitats son com als nostres pares, nosaltres fem tot el que ells fan i de la mateixa manera,si veiem que ells no compleixen els tractes fem el mateix,per això tenim una societat tant descontrolada on tothom fa el que vol i quan vol.

Llavors,desprès de tot això ens preguntem:per que serveixen els pactes?,
Per que els mateixos governs els puguin incomplir?

1 comentari:

  1. M'hagués agradat un text més personal i amb més detalls propers. Tal com el plantges, és un text ple d'acusacions tòpiques i buides.
    Un 4

    ResponElimina