dilluns, 24 de maig del 2010

ELS ORDINADORS D'AVUI DIA DISTORSIONEN ALS JOVES

La societat actual no pot viure sense Facebook , Messenger i programes d’ordinador.

Els ordinadors, estan canviant el món, avui en dia tothom necessita tenir un a casa seva, ja sigui per jugar, per fer treballs, per estudiar, per “xatejar” o bé per lligar. Però exactament ens hauríem de preguntar :”Què és l’ordinador?”, “Per a què serveix l’ordinador?”.
Els ordinadors són uns aparells que manipulen dades seguint una llista d’instruccions. A part de tot això, té una gran característica, la qual és que pot realitzar diverses tasques segons les possibilitats del llenguatge de programació i el hardware. Els ordinadors, actualment estan basats en un model d’arquitectura de Van Neumann, és a dir que utilitzen la memòria principal per emmagatzemar dades i instruccions alhora, i això fa que pugui executar diferents programes.
Els ordinadors, com ja tothom sap, serveixen per a treballar, però actualment des de que s’ha creat aquesta nova Red anomenada “Facebook”, tots o quasi tots els joves utilitzem més l’ordinador per jugar, parlar o estar en “Facebook” que no pas per a treballar. A part de “Facebook” també hi ha una altre Red: “Messenger”, aquesta consisteix en un xat amb els teus amics, en la qual els joves ens passes la major part del nostre temps lliure. Apart d’aquestes dues, també hi ha altres pàgines més conegudes com per exemple “tuenti, youtube, minijuegos, etc...” Totes aquestes reds i pàgines distorsionen als joves.

No volem adonar-nos, però els ordinadors cada vegada ens fan més tontos, perquè al final allò el que ens fa és acabar creant-nos un vici cap a ell, per el simple fet de que cada vegada volem i estem més estona, tant sigui per veure fotos, per jugar o be per parlar, però sense adonar-nos estem més estona i acabem amb un gran vici. A part de tot això, Internet cada vegada esta evolucionant més, per exemple ara també es poden fer compres per Internet. El percentatge de gent que fa compres per Internet, va créixer quasi 10 punts en els darrers 5 anys.
Durant els 3 últims anys, s’afirma que entre el 30 % i el 40 % del temps de navegació es dedica a la visita de pagines no relacionades amb la activitat laboral, com :
” Ebuddy, Messenger, Facebook, Tuenti, Minijuegos, Youtube i inclús pàgines de pornografia.”
Per això la gent cada vegada és més addicta als ordinadors.

3 comentaris:

  1. L'estructura és molt semblant al meu article d'opinió. Com és copia la gent!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Doncs sento dir-t'ho però no m'he copiat el teu article d'opinió, i no he seguit la teva structura, sino que una companya em va guiar una mica i em va dir com ho havia de fer mes o menys.
    victor!

    ResponElimina
  3. Vaja, per fi un pique.

    Un 7 perquè aquesta companya et va inspirar prou. No hi ha, per això, cap idea especialment original.

    ResponElimina