divendres, 28 de maig del 2010

LOST

Com una sèrie pot engantxa a tantes persones a la caixa tonta?


Qui anava a dir que aquesta sèrie arribaria a ser tant famosa ? Miris on miris trobes lost o perdidos per tot arreu; vas pel carrer i segur que trobes alguna cosa, Internet està envaït , que si test ( ¿que personaje eres de lost? ),que si imatges, el típic amic que sempre t’està menjant el coco amb lost que no l’has vist però que segur que ja te la saps de memòria.

I per fi, per tota aquesta gent, va arribar el millor dia. Diumenge 23 de maig a les tantes de la nit van fer l’últim capítol de lost, que ha fet furor entre la gent, tant petits com grans. Pensar que tanta gent va estar a una hora en concret arreu del món veient una estúpida sèrie . Segur que a molta gent li ha agradat o l’ha decebut, però s'han aixecat a les 4 o 6 del matí per veure el final tan esperat. Segur que això no ho fan per anar a treballar o a estudiar eh!

Per fi s’ha acabat l’època de lost, aquella en la qual si no l'has vist o no la segueixes ets el raru.

Laia Sales

2 comentaris:

  1. un 6, sobretot per l'esforç de repassar-la.

    ResponElimina
  2. Crec que aquest article és una falta de respecte injustificada i gratuïta.
    Durant sis anys he disfrutat de Lost, una de les millors sèries que s'han fet mai a la televisió, i és per això que una crítica tan despectiva cap a la sèrie i cap als seguidors m'indigna a cada mentida i tòpic que es troben en aquest article.
    Per començar a Catalunya som pocs els que seguim la sèrie (dec haver conegut unes quatre persones que la seguien i una és el meu germà) i com l'autora no visqui a Manhattan, que no és el cas, jo diria que la presència de Lost no es nota GENS al carrer.
    Sento haver estat una mica brusc en la meva opinió, però no tolero que als seguidors de Lost s'ens acusi de gent que desprecia als "no-seguidors" només per haver quedat fascinats per un producte de qualitat.

    ResponElimina