dimarts, 25 de maig del 2010

EL RAP

El rap és un art d'improvització o simplement escrivint lletres de cançons però sempre amb criteri, ja alguns que s'ho agafen com a treball i es busquen un productor i un dj i la gent comença a escoltar i els agrada el que fa, doncs es comencen a fer els discos i jo conec a molts rapers que ja tenen futur i el seu pa de cada dia és de fer lletres, cantar-les sobre les bases del dj i el productor les ven. L'inconvenient d'aquest treball és que en el futur la gent pot deixar de comprar els teus discos i d'això no hi ha ni jubilació ni baixa , així que hi ha molt poca gent que s'arrisca a treballar-ne.
Quasi sempre els rapers canten en grup, la concentració dels millors rapers d'Espanya són a: Sevilla, Malaga, Saragossa i a Barcelona.
Els que improvitzen son els MC's (mestres de la composició) que composen rap instantàniament competint contra un altre.
Es canta sobre una base feta per el DJ.
EL rap és un tipus de música molt bona ja que tot el que es diu a les cançons són veritats pures i dures , i encaixen les metàfores amb ritmes. Per a mi personalment és la millor música que hi ha ja que l'altre tipus de cançons són molt repetitives.
Jawad

1 comentari:

  1. T'he posat un 6 perquè he hagut de corregir algunes coses.
    Caldria haver concretat una mica més, posar exemples de grups, de lletres... per tal que quedés clar el teu coneixement.

    ResponElimina