dimarts, 25 de maig del 2010

El dret de la dona

Sembla mentira que els homes no madurin mai.
                                 
L'altre dia es comentava per l'institut I.E.S Critòfol Ferrer que els homes  xiulen més bé que les dones, i si és així és perquè tenen un ocellet dins del cervell. Vulguis o no això ho podem observar des de la realitat.
En el nostre país es busca la llibertat per a tothom no?
I per què no busquem la llibertat per a la dona?
                                    
És molt cruel que matin dones només per l'obsessió dels homes, que siguin esclaves per a ells, que si no fas el que ells et diuen se'ls en vagi la mà...
Això només ho poden aturar elles.  Des de bon principi han de deixar les coses clares i que no els arribi a posar la mà al damunt. Aquesta dominació contra els homes se'n diu masclisme.
Ells no són millors que les dones, perquè tinguin més força o practiquin esports violents, això ho poden fer les dones també, sinó que es noti que mireu la televisió i que sapigueu que tant els homes, com les dones estem totalment capacitats per poder actuar de la mateixa manera i amb el mateix dret.
No estic parlant de les diferències entre els homes i les dones , com pixar dempeus o tenir un sexe diferent sinó del dret de la dona.
Sembla ser que als homes els falta apretar un petit cargolet del cervell perquè puguin ser persones assenyades i respectuosos amb les dones.

Georgina Tur

1 comentari:

  1. Bé et posaré un 8 per no quedar com a masclista, però crec que generalitzes massa i la generalització sol ser un mal recurs.

    ResponElimina