dilluns, 17 de gener del 2011

Què pensen els homes?

En les relacions humanes poques persones valoren la intel•ligència.
Ja sigui amistat, amor, relacions de treball... sempre hem de poder tenir la capacitat per poder mantenir una relació en la qual es pugui parlar i tenir un conversació decent.
Evidentment a les dones ens preocupa la intel•ligència dels homes. Intentem entendre com pensen, quin és el seu mecanisme, i tot i així molts cops no arribem enlloc.
Que és el que pensen els homes? Clarament, pensen diferent. Cadascú té les seves pròpies idees.
Realment, no tots els homes són iguals, però, gairebé la majoria tenen un mecanisme molt simple. Fa poc temps vaig veure com dos homes es barallaven simplement pel futbol. Un deia que el seu equip era millor i l’altre defensava la seva opinió. Barallar-se per coses així és inútil.
Què està passant al món? Cada vegada la intel•ligència masculina deixa molt a desitjar.
Per què les dones cada vegada són més a la universitat? Durant tota la vida la influència dels homes ha estat superior a la de les dones. Si no hagués hagut un món tan masclista em sembla que les coses haguessin sigut molt diferent.
Cada vegada les dones ens adonem més de com són els homes, i realment, preferim un home intel•ligent que no pas un el qual només li preocupa la seva bellesa.
A moltes noies els agrada el famós Cristiano Ronaldo, és molt guapo, atractiu, encantador, seductor, interessant, però realment... On queda la seva intel•ligència?
Realment que és més important? Intel•ligència o bellesa? Tot i així, encara avui dia hi ha gent que es preocupa més per estar guapa en canvi de tenir uns coneixements mínims.
Definitivament,a les dones ens agrada més un home amb unes capacitats mentals com déu mana que no pas algú que no sap tenir uns pensaments, una conversa i unes actuacions raonables.

Melany Sors García

6 comentaris:

  1. Molt bé,

    Una mica repetitiu, però els homes ja necessitem que els missatges siguin així.
    Corregeix el que t'he marcat en groc.

    Nota: 9

    ResponElimina
  2. Bueno jo crec que t'has passat una mica amb el homes. No tots som aixi, i sino mira, un clar exemple soc jo. Jo no tinc aquests pensaments de nen petit i garabé casi bé ningú es baralla per coses aixi.

    ResponElimina
  3. Trobo que el que dius no és del tot cert, perquè si fessis una enquesta a les dones en general preguntant: A qui preferiríeu, a Cristiano Ronaldo, o a un universitari llicenciat en llengua catalana?
    Tots sabem que la majoria de les dones dirien Cristiano Ronaldo.
    A més a més al cap i a la fi sempre hi ha exepcions i les acabes trobant si t'agraden bé i si no també.

    ResponElimina
  4. sincerament t'has pasat, els homes podrem semblar increduls pero ser-ho no crec...
    estic d'acord amb tu de que els homes donem una imatge de insolencia pero en el fons tots tenim la nostra inteligencia i la nostra potencia mental.

    ResponElimina
  5. No estic d'acord amb la teva opinió perquè no tots els homes són com els descrius.
    La veritat és que moltes vegades hi ha dones que deixen molt que desitjar..

    ResponElimina
  6. Estic amb tu Melany, però afegeixo que avui dia és important la bellesa però a la mínima de canvi et dones compte de que tens un tros d'ase d'home i no es gens intel·ligent... Així que nois, poseu-vos al dia amb aquest article i milloreu els vostres pensaments!

    Ah! i crec que ja se on té la intel·ligencia en Cristiano Ronaldo...

    ResponElimina