diumenge, 16 de gener del 2011

Més estona de pati

Actualment fem 5 hores de classes, i només mitja hora de pati, i amb aquest horari no podem funcionar bè mentre estudiem, perquè necessitem més estona per descansat la ment.
Penso que a tots els alumnes de les escoles ens aniria be tenir més estona de pati per descansar una mica de les classes, que es fan molt pesades. Podríem fer dues hores de classe i pati, dues hores més de classe i pati, i així fins les 3 i per la tarda no tindríem col.legi. Els alumnes vindríen més contents a l'institut.
Si a l'institut tinguéssim més descans segurament posariamés arguments, però com que no en tenim, ho deixo aquí.

Marta Bodas.

4 comentaris:

  1. Justet justet...
    T'he marcat en groc els errors ortogràfics. Arregla'ls!!

    ResponElimina
  2. jo no estic d'acord amb la teva opinió, penso que mitja hora de pati ja esta bé perque nosaltres anem al insitut a estudiar i a aprendre coses noves, no a estar al pati.

    xavier hervas

    ResponElimina
  3. crec que l'horari escolar està prou bé i no fa falta més estona de descans tenim mitja hora al pati i dues hores al mitj dia que vulguis que no serveixen per a descansar.

    ResponElimina
  4. Jo crec que està bé la mitja hora que tenim de pati, però si que quan acaba una classe i hem de passar a la següent, doncs podriem fer una pausa de 10 minuts o un quart d'hora abans de començar la següent classe. Alemania ho fan i resulta ser un bon mètode.

    ResponElimina