diumenge, 9 de gener del 2011

La Mentalitat adolescent - transtorna els pares

Jo crec que hauries d'explicar breument què és l'adolescència per situar el tema.
Després podries fer una narració model d'un dia d'n adolescent, sobretot en vacances!

Els adolescents avui dia només volen sortir, estar amb els amics i fumar. Només paren a casa per dormir i menjar. Els pares sense saber que fer els deixen i es posen al marge, perque encara si actuen , sigui el que sigui poden surtir perjudicats. La llei avui dia és des del meu punt de vista penosa.
L'adolescència és una etapa de la vida de l'home en que presenta càracters i fets teoricament contraris a com realment són, fan el que els altres fan, no tenen decisió pròpia i normalment solen fer el que sigui per cridar l'atenció i que els altres es fixin en ells.
Sincerament, penso que la base per tenir una relació bona amb els pares, és la confiança, si ells veuen que tu la tens cap a ells, ells la tindran cap a tu.

Ara narrare un dia d'algun adolescent entre 14 i 16 anys:

Cap de setmana, s'aixeca a les 11 esmorza: mama he quedat marxo a les 2 i mitja vinc a dinar.
Surt amb el ''coleguilla'' es fuma els seus dos ''porros'' i a dinar. Acaba de dinar, es conecta, queda amb els amics, i sobre les 4 i mitja de la tarda: mama surto, a les 9 i mitja tornare.
I un alte cop el mateix amb el coleguilla, vacilant davant les noies, i quan s'arriba l'hora cap a casa. Sopa i quan ha acabat: mama vui sortir, la mare li contesta que no i baralla com cada dia per el mateix motiu, el sortir.


Daniel Vela. ( Veeliyaah)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada