dilluns, 17 de gener del 2011

El Facebook s’apodera de mig món


Segons els últims estudis, aproximadament mig món es centra en l’àrea social de Facebook. Aquesta pàgina web és la més moderna que hi ha de moment, tota la gent que conec té Facebook, i qui no en té, és perquè són persones majors o bé persones que no tracten amb Internet.

Penso que tothom hauria de tenir facebook. És una pàgina web on es pot veure el perfil de tothom, qualsevol cosa que vulguis saber d’aquella persona al facebook ho pots trobar, i si no ho trobes, surten altres característiques d’aquella persona.

Ara explicaré tres raons convincents i raonables. En primer lloc pots contactar amb persones que fa temps que no veus o que recordes de la infància. Per exemple, si te’n recordes molt d’un amic de l’escola de primària i vols veure’l, a veure si ha canviat, el pots buscar per facebook i podràs veure el seu aspecte. Una altra avantatge és que coneixes més gent, amistats noves, sempre va bé tenir amics nous, com més amics millor.

També pots trobar parella, per exemple vas a una festa i trobes a una noia guapa que t’agrada, en comptes de demanar-li per sortir sense confiança li demanes el facebook i, poc a poc, parles amb ella i si hi ha sort doncs perfecte. I, per acabar, una forma de compartir els teus pensaments amb tothom.

Pots compartir el teu estat sentimental amb tothom, pots publicar fotos i vídeos perquè els teus amics les vegin i també a un costat hi ha una columna d’anuncis on hi ha roba a bon preu i molts mes anuncis.

El Facebook és el futur, crec que t’hauries d’animar a fer-te'n un si encara no en tens, que difícilment seria ja que més de un 70% del món gaudeix de facebook, des dels nens de parvulari fins els famosos de la televisió.
David Serrano Molina

9 comentaris:

  1. És trist, però continuo essent minoria. No tinc facebook operatiu, què hi farem? Dec ser una persona gran.

    El text està ben plantejat i desenvolupat, però hi hauries de fer dos canvis principals:
    a) Revisar l'ortografia que t'he marcat en groc.
    b) Eliminar els numerets i posar-hi els connectors adients: en primer lloc...
    LA puntuació te l'he revisada jo, però recorda que quan fas incisos o explicacions les has de marcar amb comes!!!!

    ResponElimina
  2. Per què tothom ha de tenir facebook? Penso que qui no el té, sap tenir una mica de personalitat pròpia.
    Aquesta nova Red social està tornant boix a mig món. Molts diran que no, però el Facebook crea addició.
    Tothom passa el dia a casa anant de notificació en notificació o xafardejant els perfils d’altres usuaris. Tot es basa en xafardejar.
    A causa d’això, m’agradaria que no tothom fos igual i la gent decidís si vol tenir-ho o no.

    ResponElimina
  3. jo no crec que aquesta opinió sigui correcta, ja que si penges fotos, videos, coses de la teva vida a internet la pots estar posant en perill perque tothom veu el que fas, on vas i tot en general.

    xavierhervas

    ResponElimina
  4. Jo crec que el facebook és una red social,avui en dia tothom té facebook però jo crec que aquesta red crea adicció a tothom la gent que te facebook es gent que s'a burreix molt i no te res a fer i cerc que això es pèssim per la nostra societat.

    ResponElimina
  5. A veure del que dius, té una part bona i una de dolenta.
    La dolenta és que no trobo normal que la gent xafardegi de les seves característiques perquè és algo personal...
    I la bona és que, es veritat que serveix per parlar amb gent que fa molt de temps que no veus, també podem dir que no fa falta gastar telèfon en quan estem parlar pel Facebook.

    ResponElimina
  6. El facebook és innecessari. Perds el temps fent res, de perfil a inici, d'inici al perfil, fotos, notificacions...
    Algunes persones ja utilitzen el facebook com si fos un diari íntim i no crec que aquesta sigui la utilització.

    ResponElimina
  7. Que tothom hauria de tenir facebook? Perquè? La gent que no té facebook és perquè no vol mostrar les seves dades arreu del món, perquè per si no ho saps és possible que ara arreu del món et conegui molta més gent de la que et penses i que sàpigues coses de tu que ni t'imagines. Si vols contactar amb algú perquè és molt important d'alguna cosa ha de servir el telèfon.
    El facebook s'apodera de mig món, sí, i això és dolent. La gent cada vegada està més enganxada a l'ordenador, els amics ara tant sols xategen, no tenen converses cara a cara... I si no vols que et conegui mig món, o no vols que tothom sàpiga el que fas cada tres segons, i si no vols tenir facebook, doncs crec que ets una persona digna, ja que no segueixes els estereotips o el que diu la gent.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. amb el facebook tothom pot saber el que vulgui de tu i aixo no és gaire agradable. A més, s'està convertint en una droga.

    ResponElimina