dilluns, 17 de gener del 2011

Delinqüència al carrer

Segons els últims estudis, cada cop hi ha més delinqüència als carrers de Catalunya, la gent té por, a que els treguin la cartera, la bossa, el que portin a sobre i per molts policies que hi hagui, són lladres que actuen en els seus barris i tenen estudiats tots els carrers i amagatalls, i és quasi impossible agafar-los.
Nosaltres ens preguntem... per què actuen aquests delinqüents si saben que tard o d'hora acabaran tancats a la garjola?

Podem pensar que actuen així per fam i necessitat de guanyar-se la vida ja que no aconsegueixen treball, però a la vegada els joves actuen així ja que els pares no els donen diners per a sortir el cap de setmana o per a comprar coses per al seu interès i en comptes de buscar-se la vida fent algun que altre treball, decideixen delinquir i per una vegada o dos que els surt bé la cosa i qualsevol jove és avariciós doncs se l'acaba agafant tard o d'hora.

jAwAd

6 comentaris:

  1. Has de revisar dues coses:
    a) L'ortografia que t'he marcat en groc.
    b) Has de posar comes on pertoca, te'n falten un bon nombre!!!

    ResponElimina
  2. jo penso que no es així, que els joves poden robar per falta de diners pero els que més cometen aquests delictes són els majors d'edat.

    ResponElimina
  3. Em sembla que t'equivoques de cap a peus, la majoria de gent no roba per plaer ni per necessitat roben per molestar i/o perquè algú els obliga. A part crec que sí, són fàcil d’enxampar ja que a la televisió moltes vegades han sortit vídeos en els que es veuen a la gent robant.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Ho sento, m'he carregat el comentari de la Melany per error, que era molt encertat.

    ResponElimina