dilluns, 24 de gener del 2011

El canvi de la societat

Amb el pas del temps canvien les tendències i la societat s'adapta als nous canvis. Per aquest motiu les reds socials s'han tornat necessàries pre a algunes persones, però hi ha més coses a la vida.

Avui en dia, la gent està tan pendent del que diuen d'ell, que ocupa la majoria del temps en fer que la seva imatge sigui la millor. Per exemple la moda es un aspecte tan important per a algunes persones que més o menys cada setmana marxen de compres i fan compres compulsives. Alomillor no ho necessiten pero com tenen diner marxen de compres. Jo, crec que les compres s'han de fer per necessitat, està bé que vagis un dia de rebaixes, però no fa falta que gastis tots els diners que et queden.

Uns altres factors que influeixen molt en la societat són les reds socials, cada dia es creen milers de comptes de facebook. La gent es dona d'alta, primer ho fa per parlar amb els amics, més tard va intoduint-se en un món nou. I, al final, es tornen tan adictes que necesiten mirar-lo cada 10 minuts.

Considero que tothom pot tenir una compte per a fer el que vulgui però no és necessari convertir les reds socials i la moda en una nova forma de vida.

Marta Belda

2 comentaris:

  1. Crec que no tens rao, per exepmle si tens diners, perque no gastarlos? que vols estar tota la vida sense gastar-ho i quan moris arrepentirte de no aver-t'ho gastat, les coces que tens aprofitales, que despres no ho fas i t'arrepenteixes, i despres lo del facebook, tu ets la primera que tens compte de facebook, així que molt no pots parlar, és més si la gent comenta sobre algú, aquesta persona s'haurà de defensar no? nose cadascú té la seva opinió, pero crec que t'equivoques.

    ResponElimina
  2. L'article és massa genèric i no aporta idees massa originals.
    Hauries de procurar buscar anècdotes o exemples que li donessin una mica més de vida.

    A banda, està ple d'errades. Fes e favor de repassar-les.

    ResponElimina