diumenge, 16 de gener del 2011

La prohibició del Hijab

Actualment s' està prohibint portar el hijab , és un tema que està molt en els debats ja que no donen cap raó per treure'l .Es vol prohibir en els espais públics, com escoles, en el treball etc...
España és un país democràtic però a vegades no ho sembla, ja que diuen que tens el dret d'anar com tu vulguis, posar-te el que vulguis però això no ho compleixen ja que s' estan recontradient.
Crec que és vergonyòs que es prohibeixi treballar em llocs públis porten el mocador o no acceptar a la persona en escoles fent-los fora pel fet que es porti el mocador.
El hijab és una vestimenta femenina islàmica que és tracta de cobrir un part del cos per no poder provocar. Una dona muslumana porta el hijab per Allah i per elles mateixes. L' Islam és una religió de moderació , de balanç entre dos extrems oposats, no espera que sigui només la dona qui mantengui la moral de la societat, sinó que l'Islam li demana tant com l'home com la dona que tots dos lluiten per crear una atmosfera social saludable on els nois puguin créixer amb valors i conceptes positius i bells.
Als homes també se'ls exigeix que siguin piadosos i que es condueixen amb la responsabilitat en cada aspecte de les seves vides .Portar el hijab és vestir, és una precaució per evitar que és corrompi la societat. Ja que la societat d' aquí discrimina a la dona muslumana pel fet de portar-lo, això vol dir que les dones muslumanes no estan ben integrades a la societat per la conseqüencia de que no les deixen integrar-se bé.

Fatima el Hanini

5 comentaris:

  1. En alguns moments et repeteixes i fas frases massa llargues, fet que resta eficàcia al text.
    Revisa les errades que t'he marcat en groc, que són massa i massa variades. Tu ho saps fer millor.

    ResponElimina
  2. Fatima penso que aixo del Hajib no esta bé. Si elles tenen dret a portar aixó al cap nosaltres tenim dret a portar gorres a classe i tenim dret a no treuren's-la.

    ResponElimina
  3. Ets un ignorant David no pots comprar portar mocador això ho portem perquè es la nostra religió , en canvi una gorra no. Portar una gorra per mi ,dins d' una classe és una falta d'educació pel professor.

    ResponElimina
  4. SÍ A LA PROHIBICIÓ DEL HIJAB.
    Això es Espanya i les persones que hi resideixen aquí han de respectar les noves normes establides per l'Estat.
    Perquè hi ha d'haver excepcions? Si algú a classe s'ha de treure la gorra, per què un altre persona no s'ha de treure el mocador?
    Igualtat per tothom!
    meljuls,

    ResponElimina