dilluns, 17 de gener del 2011

la fatalitat dels amors adolescents

En l'adolescència, l'amor és un tema molt present en la vida de tots els joves. Si estimes i ets estimat, aquest sentiment causa una felicitat absoluta capaç de fer oblidar qualsevol altra cosa del teu cap. Al contrari, desgraciadament, l'odi, el rencor, la tristesa i la impotència, entre d'altres, s'apodera de tu mateix.
Creiem que ens enamorem cada vegada que apareix algú que ens desperta sensacions que abans no havíem tingut o quan vivim experiències noves, i per això actuem de manera impulsiva.
Totes les relacions que creiem estables, en realitat no ho són, perquè a aquesta edat no tenim gens clar res. Estimem, deixem d'estimar, plorem i la majoria de les vegades fem sofrir a moltes persones sense adonar-nos dels seus sentiments, perquè moltes vegades no sabem actuar de la manera adequada.
El que sí és veritat és que a mesura que passa el temps, intentem no cometre els errors fatals del passat. El temps passa i amb ell, nosaltres madurem, rectifiquem i aprenem a estimar de debò.

Julieta Lorenzo.

5 comentaris:

  1. Com sempre, fas servir el teu estil especial que és difícil d'avaluar.
    De totes maneres, crec que centres prou bé el tema i que dónes el teu punt de vista amb eficàcia.
    Revisa les cosetes que t'he marcat en groc. No són errades ortogràfiques, hi ha un problema de concordança i una coma que vaig explicar mil cops el curs passat.
    Nota: 9

    ResponElimina
  2. Julieta Lorenzo ! amb aquesta edat no estem per parlar d'amor ! Penso que ara estem en una edat per disfrutar i no per perdre el temps amb tonteries. En aquesta edat no tenim clar el que vulem i per fer mal a nostre parella millor no tenir una parella fixe.

    ResponElimina
  3. Estimada Julieta,
    No tots els joves estimem, deixem d'estimar, plorem i la majoria de les vegades fem sofrir a moltes persones sense adonar-nos.
    Avui dia, la majoria pensen només en el mateix. ''El sexe''.
    Aquestes edats no importa tenir novi, perquè saben que no serà el definitiu, que no es casaran amb ell/a. Volen estar amb mil nois/ies per experimentar noves sensacions.

    ResponElimina
  4. Estic super dacrod amb en David, personalment no vull una relació fixe, perquè és moment de passar-so bé i ja està.
    Ah, una cosa que també tenim que tenir present és que sigui el sentiment que sigui també ens pot afectar en els estudis.

    ResponElimina
  5. Julieta l'adolescencia és una edat per viure la vida i no pas per tenir relacions sèries o esbales, l'adolescència és una etapa de canvis i que les nostres relacions siguin tant desperfectes és bo. A part el que diu la Melany és cert en aquesta edat només pensem en sexe, sexe i sexe, sabem perfectament que la persona amb la que puguem estar ara no serà la definitiva però igualment i estem perquè durant l'adolescencia "es va de flor en flor".

    ResponElimina