dilluns, 17 de gener del 2011

PROHIBICIÓ DEL TABAC ALS ESPAIS PÚBLICS

NO S'HAURIA DE PROHIBIR EL TABAC ALS ESPAIS PÚBLICS

El dia 2 de gener han fet una nova llei, la qual modifica les mesures sanitàries davant el tabac i reguladora de la venda, el suministre, el consum i la publicitat de productes de tabac.
Amb aquesta nova llei hi ha uns llocs en els quals abans es podia fumar i ara està totalment prohibit, com ara els bars, restaurants i discoteques.

Personalment penso que és una vergonya, perquè el govern en comptes de prohibir la venda del tabac només prohibeix el seu consum. El govern el que vol es treure més calers amb aquesta nova llei ja que no tothom hi està d'acord i molts no fan cas d'aquesta llei, com per exemple alguns propietaris de bars, que com que es permet la venda de tabac al seu local, no prohibeixen el seu consum.

RAONS: En primer lloc,si prohibeixen fumar també han de prohibir la venda.
A continuació, podrien prohibir fumar a les portes de les escoles i on poden haver nens, peró a bars, al carrer, a discoteques,etc no ho veig bé.
I per acavar, cadascú ja és suficient gran com perquè ens hagin de dir si hem de fumar o no i a on hem de fer-ho.

La conclusió ès que no hi ha la llibertat personal que hauria de haver per part de l'estat.

xavier hervas

9 comentaris:

  1. Has de revisar dues coses:
    a) canvia els números per connectors: en primer lloc....
    b) Corregeix les faltes d'ortografia que t'he marcat en groc!

    ResponElimina
  2. Des de que va començar l'any, la prohibició del tabac en els espais públics ha sigut un tema molt criticat.
    Sembla ser que la nova llei està afectant molt, sobretot en els bars.
    Penso que ara, gràcies això, els bars com els espais públics, discoteques... estan lliures de fum i olors fastigoses.
    A més, amb la nova normativa, molta gent podrà deixar de fumar. La gent hauria de donar les gràcies al govern, ja que ara ho podrà tenir molt més fàcil per deixar de consumir aquest tipus de droga tant additiva.

    ResponElimina
  3. Xavier, amb el teu comentari no estic gens d'acord ! Estem farts d'estar a un espai tranquils i empassar-nos el fum dels ...... Els no fumadors també volem estar als llocs tranquils i sense cap mena de problema amb el fum que acaba molestant.

    ResponElimina
  4. Estic totalment en contra del que dius, primer de tot trobo bé que es prohibeixi fumar als espais públics, ja que la gent que no fuma no en té la culpa de que altres hagin decidit destrossar-se els pulmons. A part a la majoria d'espais públics hi ha nens petits, si tu n'ets el seu pare ja sabràs el que fas però els altres com ja he dit no en tenen la culpa.
    I el que dius sobre prohibir la venda no crec que sigui veritat ja que no han prohibit fumar a tot arreu, sinó que només als espais públics en els que hi pot haver gent no fumadora, així que encara hi ha llocs on es pot fumar i per això no se n'ha de prohibir la venda, a part de que hi guanyen molts diners.

    ResponElimina
  5. Personalment estic en contra en què es fumi en els espais públics , ja que t'ho has decidit fumar no pots incordiar amb el fum la resta de la gent .Aquesta llei també està molt bé per els fumadors ja que és una ajuda per ells per no fumar molt .

    ResponElimina
  6. estic en contra del teu article, crec que la prohibició del tabac als espais públics ha estat una bona prohibició. I és que quan estas en un bar i hi ha molta gent fumant el fum molesta a la gent que no fuma.
    molta gent pensa doncs beste'n a un lloc on no fumin però actualment el tabac està tan acceptat a la societat que no hi ha masses llocs on no es fumi.

    ResponElimina
  7. Vaja, per un cop que estic d'acord amb en Xavier, vosaltres no.

    ResponElimina
  8. Mira, on es menja, no s'ha de fumar. És antihigiènic. Pero, en una cosa estic d'acord. Molts bars l'any passat van haver de modificar el seu espai per poder tenir zona de fumadors i de no fumadors i ara segur que tots ells han perdut molt diners, pero igualment, el vici és dolent.

    ResponElimina
  9. HE llegit totes les opiniones jo penso que es una bona acción part del govien perquè fumadors són una mala exemple per nens quan els nens veuen la gent fumant ell intenten copiar el mateix pasos.I també les persones amb problemes cardiac y repiratori efecta molt el tabac.El que vol fumar fumi en la seva casa.

    ResponElimina