dilluns, 2 de maig del 2011

La greu crisi econòmica

El passat dijous 7 d’abril va haver-hi una conferència d’Antoni Fernàndez Pérez a la sala d’actes en el marc del cicle de conferències que l'institut Cristòfol Ferrer ha organitzat per celebrar el seu trentè aniversari.
El tema principal de la xerrada va ser la crisi econòmica i les possibles vies de recuperació segons l'opinió del conferenciant. Hi van assistir professors i exprofessors del centre aixi com un petit grup d'alumnes.
Antoni Fernandez Perez és professor de formació humanista, licenciat en geografia i història i cap d’oficina tècnica de cooperació.
En la conferència va exposar les causes de la crisi, les seves conseqüències i a les possibles mesures per sortir-ne. Actualment, a Catalunya, hi ha 650.000 persones a l'atur. Algunes de les causes d'aquesta situació es troba en els banquers, el capitalisme furibund d'alguns i en la poca formació d'algunes persones.
Portugal, Grècia, Irlanda més o menys han sortit de la crisi i nosaltres hem empitjorat perquè fa 10 anys Espanya hauria d’haver adoptat reformes econòmiques. Alguns hi estaven d’acord i altres no ho estaven.
En definitiva, algunes idees per al noste futur, incert hores d'ara, amb l'esperança que els poders públics i privats es posin d'acord pel bé comú i no en salvar cadascú els seus propis interessos.
Enviats especials: Xavi H. i David S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada