dilluns, 23 de maig del 2011

expectatives i realitats

Aquest passat divendres 13 de maig, el dia del 30é aniversari del nostre institut durant la celebració es va fer l’ultima conferencia sobre “El paper de la formació acadèmica per a la vida laboral: expectatives i realitats”,experiències professionals d’antics alumnes.

El nostre estimat professor Joan Marc els hi va donar la benvinguda i a continuació els va presentar per ordre de promoció:

· Joan Gil Lopez

· Noemí Juaní Ramon

· Neus Serra

· Clara Ferrer

· Joan Ribet Casademunt

· Alex Ramírez Marín

· Lluis Garcia Jiménez



En Joan Gil va estudiar en el primer grau de formació Professional en la Branca d’automoció i segon grau d’Electrònica, i actualment treballa de director a la Universitat Politècnica de Mataró. Segons ell en aquesta escola va aprendre moltíssim i va trobar la confiança en si mateix.


La Noemi Juaní que va estudiar en la branca Administrativa i actualment es Directora General del Col·legi d’Advocats de Barcelona. El que mes recorda ella del seu pas per l’ institut es el treball de recerca, diu que va aprendre a buscar informació per si sola , havia d’anar fins a Barcelona picant portes,..


La Neus Serra va estudiar batxillerat científic- tècnic, i actualment treballa de Manager d’un multinacional de calefacció. El que més recorda són les classes d’informàtica perquè eren les que més li agradaven i el viatge a Madrid amb la Marta Gallart.

Clara Ferrer va fer 3er i 4art, Batxillerat social, actualment treballa al Consell Comarcal del Maresme, al Servei Comarcal de Joventut. Li agradava molt la filosofia amb el Carnero.

Joan Ribet Casademunt va fer el batxillerat Humanístic, actualment s’està preparant per les oposicions de professor de secundària de geografia i història.

Alex Ramírez Marín va estudiar delineació, els seu actual treball d’arquitecte tècnic de l’ajuntament de Premià de Dalt.

Lluís Garcia Jiménez va estudiar delineació, la seva feina actual és d’arquitecte de l’ajuntament de Premià de Dalt.



En definitiva que tots i cada un d'ells recorda el centre i l'estança com a un record positiu en les seves vides, on van apendre moltissimes cosses i van fer grans amistats.


Hady Camara & Hannae Elmouden

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada