diumenge, 22 de maig del 2011

El blog guanyador "Aracne fila i fila" !

Amics lectors pareu molta atenció. Segur que us preguntareu què és això del blog guanyador, doncs mireu, la Margalida Capellà professora de llatí i grec del nostre institut té un bloc que publica articles interessants sobre les matèries que ensenya, però no només és dedicat als alumnes sinó per a tots aquells a qui interessi. S’ha guanyat el premi a causa de la presentació del bloc , per tot allò que s’ha publicat i pels comentaris que deixa la gent d’arreu. Així doncs el 7 de Maig els van enviar un correu per part d’educació i tecnologia, dient que havien guanyat el V Premi Espiral d’ Edublogs 2011 en la categoria de batxillerat.


Aracne fila i fila és un bloc amb tot tipus d’articles i enllaços interesants, l’objectiu que té la Margalida és que els alumnes pengin els seus treballs perquè així els aficionats pugui comentar-ho. Per tant, també podem dir que la finalitat del bloc és poder ensenyar als alumnes d’una manera més dinàmica i més còmoda ja que ens belluguem per dins la xarxa i utilitzem la tecnologia d’una manera formativa i intel·ligent.


Georgina Tur

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, Georgina, també aràcnida guanyadora, per fer-ne ressò aquí! Aracne fila i fila forma part d'un projecte digital més ampli, però com bé has dit és el bloc dels alumnes de llatí i de grec obert a la col·laboració d'altres centres. Els alumnes del Cristòfol Ferrer n'estan molt orgullosos i jo també. En aquest vídeo http://blocs.xtec.cat/aracnefilaifila/2011/05/11/finalistes-a-v-premio-espiral-de-edublogs-en-video/ podeu veure l'alegria d'arribar a ser finalistes en un concurs estatal i en català, quan encara no s'esperaven guanyar el primer premi en la categoria de blocs d'alumnes de batxillerat. Aviat anirem a buscar la baldufa a Madrid.

    ResponElimina