dimecres, 2 de febrer del 2011

500€ per deixar-te veure.

L'ajuntament ha decidit que les persones que van pels carrers de Barcelona tenen prohibit anar despullades o només amb la roba de bany. Aquesta nova norma, que encara no l'han fet oficial, es podria sancionar amb multes d'entre 120 i 500 euros.
Per mi, no és gaire sensat prohibir aquest tipus de coses que a part de no ser necessàries perquè la majoria de la gent no se li acudeix fer-les, molesta. És el nostre cos igual que qualsevol altre, i no hi hauria d'haver cap problema per lluir-lo. Oi que pots ensenyar la teva mà sense problemes? doncs la resta del cos igual. El que si és cert és que no és gaire comú passejar-se despullat pel carrer, però, tot i que hauria de sortir d'un mateix no fer-ho pel fet de que no és ètic, no tenen perquè prohibir-ho.
També diuen que aprop de les platges no s'imposarà aquesta norma, i això ja ho trobo més encertat perquè és una de les poques zones on es pot banyar la gent i, per tant, despullar-se o posar-se roba de bany. Només faltaria que ara, a les platges, t'haguessis de banyar tapat de cap a peus.

En conclusió, un no s'hauria d'haver de tapar ni avergonyir en cap situació del seu cos. I molt menys prohibir ensenyar-lo.

1 comentari: