diumenge, 6 de febrer del 2011

Entrevista a Toni Elias

Entrevista amb Toni Elias


El que llegireu a continuació és una entrevista que li vam fer al fabulós motorista Toni Elias, un especialista en circuits i sobre dos rodes. Es un noi molt simpàtic i un gran competidor de motos, ja des de petit tenia aquest hobbie i ara es un campió. Podreu saber més de la seva vida si llegiu aquesta interessantíssima entrevista. Us presentem una entrevista amb Toni Elias, jove pilot de motos manresà que enguany ha estat a punt d’endurse el titol de campio del mon del quart de litre.És un especialista en circuits i sobre dos rodes. Es un noi molt simpàtic i un gran competidor de motos, ja des de petit tenia aquest hobbie i ara es un "campió". Podreu saber més de la seva vida si llegiu aquesta interessantíssima entrevista.

1-Que tal ? com va desprès d’aquest interessantíssim mundial de velocitat de 125 c.c ?

Bé, molt be. Ara estic aquí uns dies a casa descansant.

2- Aquesta entrevista l fem perquè en el nostre institut pensem que com un noi tan jove haarribat on es ara. Amb quatre anys, no eres molt petit per muntar a una moto ?

Be, el meu avi corria en velocitat, el meu pare en MotoCross i quan jo tenia set mesos vaig agafar-la meva primera moto amb bateria, i quan tenia quatre anys la meva primera moto de veritat.

3-Despres d’aquesta petita introducció et volem felicitar per el teu triomf i per arribar tan alt com has arribat tu. Però com ho has fet per ser el nostre “ deu “ perquè hi ha molt nois i noiesque ens impressionen els teus viratges, corbes, acceleracions, etc.

Home deu no soc no, però be, porto corrents des de els sis anys fent carreres, tinc un pare doncs que te molta experiència, i ni que ell hagi corregut, doncs, en MotoCross, les carreres sempre son el mateix i m’ha pogut donar molt bons consells i ensenyar-me molt. I llavors no ho se,potser, totes les hores que he entrenat fa que ara sigui qui sóc i el equip que tinc.

4- Quan vas començar en aquest mon, tenies l’ajust de tota la família, o hi havia alguns familiars que no volien que seguissis els passos del teu pare ?

Sempre m’han donat suport, des de que em van regalar la primera moto han estat amb mi donant-me força i ajudant-me.

5- Que penses de l’equip Telefónica Movistar Junior Team? I de l’Alberto Puig ? i de l’Àngel Nieto ?

Estic content amb el meu equip i de l’Alberto, ara els nostres camins s’han de separar començaré amb l’equip d’Aprilia amb l’Àngel Nieto

6- T’agrada viatjar d’una punta a l’altre amb avió ? No t’avorreixes a l’avio ?

Bueno tampoc em molesta, intento descansar i dormir el màxim de temps possible per que no se’m faci tant pesat.

7- Quin és el circuit que més t’agrada? I el que menys ?

Penso que no hi ha cap circuit que no m’agradi però els que mes destaca es Suzuka.

8- Si poguessis demanar 3 desitjos que demanaries ?

Doncs demanaria se campió del mon, molta salut i alguna cosa inesperada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada