diumenge, 6 de febrer del 2011

L'esperat Homenatge

L'article es divideix en dues parts, la primera explica com va anar l'homenatge a Miquel Martí Pol. El qual va ser un èxit, gràcies als seus poemes acompanyats de música, posada per els alumnes amb l'ajuda del professor Manel Tortajada. La segona part, explica com es va dur a terme l'entrega de premis i els guanyadors del treball de recerca i el crèdit de síntesi.


Homenatge a l'institut a Miquel Martí Pol


Els proppassats 16 i 18 de desembre, pocs dies després del decés del poeta, tot coincidint amb la darrera setmana de classe abans de Nadal, el departament de llengua i literatura catalana va organitzar un homenatge a Miquel Martí i Pol, algunes de les fotografies del qual podeu veure en portada i contraportada. A hores d'ara, amb tot el que hem pogut sentir i llegir arran de la seva mort, no cal cercar explicacions que justifiquin l'homenatge. S'havia de fer i se'n tenien moltes ganes. Cal agrair a tothom que hi va col·laborar la seva generositat, tanmateix hauria estat impossible d'aconseguir el clima de sensibilitat i poesia necessari sense la música que hi van posar els estudiants que, entre lectura i lectura dels poemes, interpretaren excel·lentment una selecció de peces justes i adequades a cada moment. Al capdavant de tots, en Manuel Tortajada, professor de música, cal agrair-li, doncs, l'art, la feina i el suport. Igualment, a tots els participants en les lectures, que s'hi van lliurar no solament amb interès i serietat, sinó amb gust i sensibilitat. Finalment, hem d'agrair al públic, és a dir, els estudiants que hi van assistir, tant l'atenció com el comportament respectuós i cooperador, atès que tampoc no era fàcil d'estar-se en aquella sala d'actes plena de gent a vessar, acalorats i estrets.





Calaix de sastre


El passat dia 11 de Setembre es va celebrar el concurs de treballs de recerca i crèdit de síntesi organitzat per l' A.E.C.C (Associació d'Estudis Científics i Culturals).

Els guanyadors dels treballs de recerca tenien com a regal 90, en forma de val per adquirir material informàtic o llibres a escollir, en canvi, els alumnes dels IES de 1er, 2on, 3er i 4rt d' ESO, van ser obsequiats amb un petit regal per cada un dels membres de cada grup.



Finalistes i guanyadors del treball de recerca de l'IES Cristòfol Ferrer.


Els finalistes:

LLEGIR EL ROMÀNIC

Un Art a l'abast de tothom. Autor: Joan Ribet Casademunt

TOMÁS ALVA EDISON

El gran creador de somnis. Autora: Nuria Faust Solernou

MATEMÀTIQUES LÚDIQUES Autora: Alba Mora


La guanyadora:

ELS ANTROPÒNIMS A L'IES CRISTÒFOL FERRER

Autora: Georgina Gómez


Guanyadors del crèdit de síntesi


2on ESO IES Crostòfol Ferrer

Autores:

Anna Torrente

Laia Castro

Lara Martín

Mónica Sánchez

Míriam Álbarez

Sònia Casasola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada