divendres, 11 de febrer del 2011

Viatge inolvidable I

Després de tants dies d’espera els alumnes del Cristòfol Ferrer van fer un viatge a Carcassone. L’article explica el guió de la sortida, que van fer, anècdotes, i inconvenients. Primer de tot, es narra el primer dia i finalment el segon. Un viatge tan divertit, a un lloc, tan maco... A qui no li agradaria anar?

Diari de França 1
Dia 23 d’abril: després de tants dies d’espera, per fi ha arribat el dia. Vam sortir de Premià a les 8 h en direcció a Carcassonne. Al cap de tantes hores a l’autocar vam parar a la Jonquera per fer un mos. En arribar a Carcassonne, només veure la porta del Castell ens vam quedar bocabadats. Alguns vam anar al Museu de les tortures i d’altres es van dedicar a comprar. Després va manar a dinar per lliure. Finalment vam arribar a la regió del Lot, entre les muntanyes hi vam trobar ‘’les amis du célé’’. En havent sopat, vam jugar amb els francesos que hi havia allà.
Dia 24 d’abril: al matí vam fer les activitats corresponents a cada grup. Les activitats proposades eren: escalada, bici, espeleologia i canoa. L’activitat de la bici va ser molt divertida. Malgrat les experiències que vam passar, és a dir, les pujades, les baixades i les caigudes, ens ho vam passar d’allò més bé. Però, el grup dels nois no va poder fer l’activitat de les canoes ja que el nivell de l’aigua del riu era massa alt.

Melany Sors,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada