diumenge, 13 de febrer del 2011

DIARI A FRANÇA

Aquí teniu un tros d'un petit diari escrit durant unes colònies dels alumnes del centre. La seva experiència per Carcassonne va ser molt divertida i emocionant. Expliquen totes les activitats que van poder realitzar, encara que van trobar-se amb inconvenients que no li van permetre fer-les totes.
Escriure aquest tipus de diaris em sembla bastant interessant, ja que amb el pas del temps, pots tornar a llegir-lo i recordar vell temps, emocions, i llocs inolvidables.

DIARI A FRANÇA:
Dia 23 d'abril: després de tants dies d'espera, per fi ha arribat el dia. Vam sortir de Premià a les 8h. en direcció a Carcassonne. Al cap de tantes hores a l'autocar vam parar a la Jonquera per fer un mos. En arribar a Carcassonne, només veure la porta del castell ens vam quedar bocabadats. Alguns vam anar al Museu de les tortures i altres es van dedicar a comprar. Després vam anar a dinar per lliure. Finalment vam arribar a la regió de Lot, entre les muntanyes hi vam trobar "les amis du célé". En havent sopat, vam jugar amb els francesos que hi havia allà.

Dia 24 d'abril: al matí vam fer les activitats corresponents a cada grup. Les activitats proposades eren: escalada, bici, espeleogia i canoa. L'activitat de bici va ser molt divertida. Malgrat les experiències que vam passar, és a dir, les pujades, les baixades i les caigudes, ens ho vam passar d'allò més bé. Però, el grup del nois no va poder fer l'activitat de les canoes ja que el nivell de l'aigua del riu era massa alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada