diumenge, 6 de març del 2011

Tria'ns

Estàs buscant un bon lloc per estudiar?
Creus que has triat el lloc adequat?
No dubtis més, nosaltres et presentem les qualitats d'un centre espectacular.

L'Institut Cristòfol Ferrer està dotat d'aproximadament 27 aules distribuïdes en tres plantes: 4 aules d'informàtica, 2 de dibuix, una aula d'idiomes, 15 classes ORDINÀRIES, una sala d'actes per poder fer reunions amb molta gent o presentar actes importants, una biblioteca molt extensa, 2 laboratoris i un taller de tecnologia.
La majoria de les aules compten amb pissarres digitals, quasi totes tenen projector i ordinador. Aquests tres elements faciliten i dinamitzen moltes classes. També també té un ascensor que ajuda a professors i a alumnes.
A part d'aquestes 27 aules el nostre centre compta amb altres comoditats, com per exemple una cantina que està oberta a tothom que vulgui anar-hi i al migdia té un servei de menjador. A més a més hi ha un gimnàs que està bastant ben equipat amb vestidors i molts materials. També tenim un taller de mecànica ja que en el nostre centre hi trobaràs l'oportunitat de fer un mòdul d'aquest tipus.
Els alumnes creiem que és molt important tenir un espai lliure per a l'hora d'esbarjo, i en aquest aspecte comptem amb un pati molt gran que té dues pistes de futbol i una de bàsquet.
L'equip docent i totes les altres persones que ens ensenyen també gaudeixen de bones instal·lacions amb departaments per a totes les matèries, consergeria, secretaria, el despatx del director, la sala del professorat, etc. I els alumnes gaudim del bon professorat del centre, ja que t'ajuden quan ho necessites siguin el tipus de problemes que siguin, a vegades disposes d'un tutor personal i molts més avantatges.
I a partir dels problemes entre alumnes, em cregut convenient crear un servei de mediació al centre, el qual ajuda a resoldre els conflictes que hi ha mitjançant la paraula. Altres mètodes als que opta el centre són destinats al material, com per exemple el reciclatge dels llibres que consisteix en utilitzar els llibres dels alumnes de l'any anterior pagant un preu més baix per aquests ja que són reutilitzats.

Si has de triar un centre per a estudiar pensa que aquí l'ensenyança és bona, eficaç i divertida.
GinaBerta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada