diumenge, 6 de març del 2011

Has de triar institut? I no tens clar quin triar?

Aquí t'exposem algunes de les característiques del Cristòfol Ferrer, un institut situat en un barri residencial de Premià de mar, el qual és molt tranquil i espaiós. A més des d'un punt de vista arquitectònic observem un institut espaiós la qual cosa fa que tingui dos laboratoris, quatre aules d’informàtica, tallers i espais per a reunir-se com ara la sala d’actes o la cantina. L'institut consta d'aules equipades amb pissarres digitals i canons els quals ajuden a fer les classes més dinàmiques, i ja se sap, les classes on el alumnes d'alguna manera es diverteixen són aquelles classes en les que els nois aprenen més.
En canvi, si entrem per la porta del centre i ens hi estem allà un temps, descobrirem aspectes com ara un professorat que vigila els alumnes, però no com a policies sinó que estan pendents de que els alumnes estudiïn i aprovin les seves assignatures. I, si encara ens endinsem més, trobarem un centre ben gestionat, i això és gràcies a un bon equip directiu, el qual es preocupa pels alumnes a més de realitzar les seves tasques com ara preparar reunions, o bé organitzar el centre.
L'institut consta també d'una associació de pares i mares, la qual intenta fer coses per a millorar l'institut, i ha instaurat un programa de reciclatge per a que els alumnes puguin estalviar-se diners, tot i així encara no funciona massa bé.
Ja saps si has d'escollir institut d'aquí a poc temps, no dubtis en escollir el Cristòfol Ferrer, que potser no és el millor centre de Catalunya però no està gens malament.

Marta Belda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada