dilluns, 7 de març del 2011

INSTAL.LACIONS DE L'INSTITUT CF

Els professors, conserges, i treballadors del centre són molt educats i simpàtics amb els alumnes. L'institut està format per moltes aules i algunes d’elles especialitzades en assignatures com l’aula de tecnologia, informàtica, biologia, etc.Cada aula consta d’un ordinador i moltes d’un projector també a les quals es pot treballar sense problemes a classe. El cap d’estudis , director i la gent que s’encarrega més a fons dels alumnes són molt estrictes i porten amb molta intensitat el teu cas si t’has portat malament, tambè aquí al centre perquè tothom sigui amic i es comporti bé tenim un servei el qual si dos persones es barallen van a parlar a una aula junt amb altres alumnes k són els que fan mediació. Consta d'un gran gimnàs on podem jugar al que volem i podem fer servir tot el material que vulguem ja que n’hi ha de tot tipus .

L'institut també consta de un bar on el porta una senyora que es diu Maite. La Maite és molt simpàtica amb els alumnes i això és molt bo per al centre. Al nostre pati tenim dues pistes de futbol i una de basquet on es pot jugar amb molta tranquil·litat i comoditat.

En el pati tambè tenim un aparcament per a bicis que va molt bé per als alumnes ja que molts d’ells venen amb bici perquè el centre esta lluny de casa seva tambè el nostre pati està net , i bonic gracies a la dona de la neteja i als alumnes que vénen dimecres i divendres per les tardes a fer tasques bones per el centre


XAVIER HERVAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada