diumenge, 6 de març del 2011

L'estimat institut Cristòfol Ferrer


El nostre institut té molts avantatges i també alguns desaventatges.
Per començar, podríem dir que el que més destaca del centre és el seu gran pati a l'exterior, que consta de dues pistes (futbol i bàsquet) i molt de terreny lliure per esbargir-te, fa que és vegi gran i espaiós.
També són molt grans les seves aules, on es fan tot tipus d'assignatures, cada classe disposa d'un ordinador i un projector que enfoca a una pisarra blanca. El problema d'aquestes aules és que moltes de les persianes de les finestres estan trencades o a punt d'estar-ho.
Hi ha moltes aules d'informàtica repartides per les tres plantes de l'edifici principal, perquè també hi ha barracons i tallers al pati on s'hi poden estudiar cicles formatius, batxillerat i mòduls. Encara que hi hagi tot això també s'ha de dir que de vegades cal una mica de material que es necessita per fer algunes classes i del que de vegades no es disposa.
En el nostre instiut tenim una cantina que està oberta sempre a l'hora del pati on hi podem comprar l'esmorzar alumnes i professors, el bar té espai amb taules i cadires per si plou i hem d'esmorzar a dins i la Maite que treballa allà és una dona molt simpàtica.
S'ha imposat una nova norma als lavabos en la que els alumnes només hi poden anar quan tenen pati i si són a classe han de portar un paper signat pel professor en el que s'expliqui quin és el motiu pel qual els han d'obrir la porta que està tancada amb clau (això no ens acaba d'agradar perque no creiem que hagi de ser necessari explicar el motiu).
Per últim, direm que una cosa que ens agrada molt del centre són els viatges que es fan cada curs. Fa poc que es va començar a fer intercanvis i això està molt bé perquè et permet aprendre altres llengües i veure la cultura d'altres països.

Mariona i Paula



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada