dimecres, 6 d’octubre del 2010

Visita de la Policia

Avui hem estat a la sala d’actes 1C. Ha vingut el Pere policia, ens ha estat parlant dels líders positius i negatius, de les senyals de trànsit i que 1er és l’etapa més important de l’ESO perquè és l’inici de la secundària.


Després, a les 10:30 hem anat a esmorzar al pati. Aleshores, hem tornat a la sala d‘actes. I ens ha parlat de les normes de trànsit i hem fet dues fitxes que parlaven dels vianants, els vehicles i les senyals de trànsit.

També hem vist dos vídeos, un que parlava sobre una nena que discutia amb els seus pares per anar a una festa i després tornava tard. El segon vídeo parlava de les normes de circulació cantant una cançó.

També ens han ensenyat com es senyalitza quan vas amb bicicleta o amb moto a avisar que girem cap a la dreta o cap a l’esquerra. Després ens han ensenyat que en una cruïlla, quan hi ha tres cotxes s’ha de deixar passar al cotxe de la nostra dreta abans de passar nosaltres.

I per últim, ens hem acomiadat d’en Pere, ha vingut un professor de guàrdia i ens ha deixat anar al pati. Aquest ha sigut un molt bon dia.

Reporteres: Ester i Luci

15 comentaris:

  1. El qué que em va agradar de la visita de la policia es qué vam apendre les normes de circulació i repectar les normes de circulació i qué en el institut ens trobarem mes problemes que en una escola de primaria i qué no hi ha cap diferencia entre una escola de primària i una de secondaria nomes que en els llibres posa 1 ESO.

    ResponElimina
  2. Aquell dia en Pere ens va explicar moltes coses sobre l'educació vial, però també ens va posar dos vídeos que després ens va dir que teniem que opinar de la situació. Mentre parlàvem ens va dir que no és el mateix l'escola i l'institut.

    ResponElimina
  3. El dia 5 d'octubre, va venir en Pere, el policia. Aquell dia ens va explicar coses relacionades amb l'educació vial, també ens va posar dos vídeos, que després ens va fer opinar.

    ResponElimina
  4. esta molt bee que es facin aquestes clasees perque així els nens que entren al institut aprenen coses que no savieen i els hi sera molt útil

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Jo crec que en Pere té tota la raó per posar-se de mal humor amb els nens. Quan arribes a 1er D'ESO hi ha un camí que es negatiu i un altre positiu. Hi ha determinades persones que volen que vagis pel mal camí i primer et donen a probar un cigarret, peró una semana més tard un porro i poc a poc més. I per aixó veig bé que que en Pere façi aquestes cherrades tan dures.

    ResponElimina
  7. Recordo quan a primer de la ESO el Pere policia ens va fer aquesta xarrada, durant tots els anys que hem estat a la primària i a la ESO el Pere ena ha vingut a parlar sobre algun tema important, i crec que això ens ha ensenyat molt i ens ha fet reflexionar.

    ResponElimina
  8. En Pere és un gran polícia. Hem d'admetre tots que varem i seguim aprenen molt amb ell.
    L'únic que intenta, és ensenyar-nos a no caure en situacions greus.

    ResponElimina
  9. En pere policia sempre ens vol acosellar, ancara que casi mai li fan cas , perque conec a gent que a pasat per aquell discurs i esta fent tot el contrari del que ell deia.

    ResponElimina
  10. Aquell dia en Pere ens va explicar moltes coses sobre l'educació vial, però també ens va posar dos vídeos que després ens va dir que teniem que opinar de la situació. Mentre parlàvem ens va dir que no és el mateix l'escola i l'institut.

    ResponElimina
  11. El pere és molt bon policia, sobretot perquè te que ha aguantar als criminals més perillosos de Premià de Mar, els nens, ens aconsella molt bé, els consells que ens dona i les fitxes semblen molt rollo però en realitat, en el futur i en el present ens ajudaran molt.

    ResponElimina
  12. A mi em va agradar més la part de les practiques amb les normes de circulació.Era divertit veure als nostres companys i companyes fent els moviments amb la má esquerra en l'aire

    ResponElimina
  13. El Pere aquell dia ens va ensenyar que una escola no és el mateix que un institut,que moltes coses canvien.També ens va enseñar els 2 camins que podriem escollir en la nostra estada a l'institut;el camí "bo" i el camí "dels que passen de tot".Trobo que en Pere és el policia més adequat per a anar a visitar escoles i instituts i fer xerrades amb els alumnes.

    ResponElimina
  14. A mi em va agradar molt el vídeo de la circulació, l'activitat de la cruïlla(que ens va costar molt per entendre-la) i els líders positius i negatius.

    Gisela 1ºA

    ResponElimina