dilluns, 11 d’octubre del 2010

LOOKS INNOVADORS AL CF!


Aquesta setmana us sorprendrem amb un nou apartat...PENTINATS A L'INSTITUT!
Aquí al centre, podem trobar cabells de tots colors, llargs, curts, arrinxolats, llisos, amb cues, amb trenes, rossos, foscos... I després d'una recerca com Déu mana, hem escollit els pentinats orginals, i que més es porten.
La primera noia es diu Berta Canes de 4t B. L'estil que porta se'n diu "Bob" i actualment el podem veure en moltes artistes: Rihanna, Katie Holmes.. T'afavoreix si guarneixes el cabell amb alguna pinça bonica, recollint el serrell cap a un cantó de la cara.
La segona noia es diu Georgina Tur de 4t B. L'estil que porta, podríem dir que és una mica "Ètnic" i/o "Lolita". Els cabells sempre ben arreglats, i molt sovint alguna pinça o diadema al cap. Atrevir-se amb aquest pentitat és bastant inusual, però noies com Nerea Camacho (en algunes ocasions), i la mateixa professora de Biologia, el gaudeixen.
Ara canviem de banda...Arriben els nois!
El primer noi es diu Randy Martorell de 4t A. L'estil que porta no està gaire definit, encara que podríem dir que és "Estàndard". En aquest cas, el Randy porta alguns cabells de punta, això el fa més modern. Pots portar gel, per a què així, et doni aspecte mullat. Celebritats com Alejandro Sanz, Jesús Vázquez, etc. gaudeixen d'aquest estil.
Per últim, l'Alex Fraijo de 4t B. L'Alex porta els cabells bastant ondulats, i sempre porta una diadema. Per donar-li més volum s'aplica escuma, que a més li dóna aspecte mullat. Nick Jonas(en algunes ocasions), Matthew McConaughey, entre d'altres homes mostren aquest pentinat.
Fins aquí el reportatge d'avui. Si us interessa sortir en el reportatge de la setmana vinent, només heu d'avisar-nos!!
Bon pont!

meljuls,

8 comentaris:

  1. :O:O:O:O
    Que guapos :D!!
    Profes tindreu que donar bona nota aquestes noies eee !! ho han fet moltbeee!
    us felicitooo:D!

    RANDY!

    ResponElimina
  2. L'article és interessant i divertit, aquest apartat de la revista m'agrada molt perquè pots "aprendre" noves coses i saber més sobre els temes que agraden als joves d'avui en dia.

    ResponElimina
  3. Aquest article és un dels que més m'agraden que hem fet la meva companya i jo. Trobo que és bastant divertit perquè pots aprendre dels demés.

    ResponElimina
  4. interesant. . .podrieu fer-ho mes divertit, fent mes critica com per exemple els pentinats que es porten a l'hivern i que es sol portar al cap i tal, perque si aneu fents comparacions amb gent famosa al final acabara sent aburridissim.

    ResponElimina
  5. Molt interesant i divertit!
    Amb aquesta secció podrem aprendre molt sobre la moda i els pentinats de la gent de l'institut.


    Georgina*

    ResponElimina
  6. aquest article esta be ja que podem coneixer diferents pentinats de la gent i diferentes formes per que quedi millor

    ResponElimina
  7. Realment sensacional
    Simplement m'agradaria que valoréssiu la possibilitat dels enllaços. EN aquest cas, hauríeu pogut buscar les imatges dels famosos que s'assemblaven als dels companys. Hagués estat molt divertit.

    ResponElimina