dilluns, 4 d’octubre del 2010

Les taquilles de l’institut


En Xavier i jo parlarem sobre les taquilles de l'institut. Les taquilles es troben a totes les plantes. A la planta baixa hi ha de la 41 a la 64. A la primera planta hi ha de la 1 a la 19 i de la 40 a la 69. I per últim la planta de dalt hi ha de la 20 a la 39.

Les taquilles estan mal fetes. Començarem per parlar sobre l’obertura. S’han d’obrir amb contrasenya giratòria, seria mes còmode i fàcil obrir-les amb clau. Quan portes un any o dos ja saps obrir-les bé, però si acabes d’arribar a l’institut costa bastant i també estalviaríem temps entre classe i classe i arribaríem puntuals. Els nens de 1r d’ESO no saben com van, i han de demanar ajuda als grans. No hauria de ser un problema demanar ajuda, però mai saps a qui li estàs demanant l’ajuda perquè si dónes la teva contrasenya, dones els teus llibres i altres coses, pateixes el risc de que t’ho treguin tot. Les taquilles es poden obrir d’una puntada de peu forta, no tenen resistència i són molt petites. A partir de 3r d’ E.S.O haurien de ser més grans.

En resum, creiem que faria falta una renovació de taquilles a l’institut, potser valdria molts diners però sortiria. A més al principi de curs s’ha de pagar 18 euros i si les taquilles fossin grans serien demanades per tothom.







REPORTERS: XAVIER HERVÄS i DAVID SERRANO

3 comentaris:

  1. Penso que el David i el Xavi tenen raó, les taquilles no són massa grans, a més seria més còmode poder-les obrir amb clau.

    ResponElimina
  2. Molt bé, l'article. Ha costat una mica però reflecteix la ralitat de centre, crec.

    ResponElimina