dijous, 18 de febrer del 2010

Madrid 2010

Com ja hem fet altres cursos, els passats 10, 11 i 12 de febrer de 2010 els alumnes de 2n de batxillerat de l’institut hem estat a Madrid realitzant un viatge cultural, juntament amb alumnes de l’IES Vilatzara de Vilassar de Mar. Vam anar-hi en AVE i ens vam allotjar en un hostal molt cèntric.
Va fer una mica de fred, però no ens va ploure cap dia. Les visites van ser força interessants i els mateixos alumnes van fer les explicacions de les obres d’art al Museo del Prado, al Museu Thyssen i al Reina Sofia. Alguns van anar al Museu de Ciències Naturals i al Jardín Botànico i tots plegats vam visitar el Palacio Real i la Biblioteca Nacional. També vam assistir a una sessió plenària del Congrés dels Diputats quan es debatia el tema dels controladors aeris i posteriorment el diputat de Vilassar de Mar, Josep Sánchez Llibre, ens va acompanyar en una visita a la Sala de Columnes i al Saló Internacional.



Com podeu veure a les fotografies, l’ambient va ser molt cordial i divertit, tot i que vam acabar una mica cansats de patejar la “capital”. La nota final que han posat els alumnes al viatge ha sigut d’un 8,5, fet que ens anima a continuar organitzant aquest viatge per a les properes promocions.

2 comentaris:

  1. Esperem que els hi hagi agradat molt

    ResponElimina
  2. Esteu molt maques i macos, tots plegats,

    espero que parléssiu molt en català...

    ResponElimina