dilluns, 8 de novembre del 2010

Els 150 ordinadors

Els nostres 150 ordinadors ens acosten a l'escola del segle XXI


En aquest escrit parlaré sobre el tema de les aules d’ordinadors. Hi ha sis aules per poder gaudir d’uns 150 ordinadors en tot l’institut. Els alumnes es reparteixen per torns, per no topar-se. Cadascú té una hora en concreta per fer informàtica, i quasi tots volen anar a l’aula que hi ha al primer pis, els ordinadors van molt ràpid i són nous.

Quan anem a treballar a informàtica fem activitats de tot tipus. Ara us en parlaré d’algunes. A cada assignatura fem activitats diferents:
a) a Català estem fent reportatges, entrevistes i milloren el bloc.
b) A l’assignatura d’informàtica fem activitats amb programes de dibuix professional i, per últim,
c) a tecnologia fem plànols, croquis, activitats i busquem informació sobre edificis i coses del tema.
Tots els ordinadors tenen el mateix programari, tots els alumnes poden treballar igual ja que no hi ha cap inconvenient de falta de programes.

A vegades es presenten problemes tècnics. Desapareixen ratolins, la gent se’ls emporta a casa perquè el seu s’ha trencat. També passa això amb els teclats. Al final mai se sap qui a estat l’autor del robatori. Però el problema que més es presenta és el dels ordinadors, a vegades no s’engeguen i ens hem de canviar dues o tres vegades d’ordinador. Per això està el coordinador d’informàtica, Vicenç, és el professor que s’encarrega dels ordinadors, entén molt sobre aquest tema i quan un ratolí o torre o teclat s’espatlla, ell ho soluciona.

Com a conclusió, pensem que tenim sort de tenir tants ordinadors, es treballa molt bé i amb molta comoditat. Esperem que els ordinadors segueixin funcionant amb normalitat i tot vagi tan bé com va.


Xavier i David

1 comentari:

  1. Molt bé

    He trobat a faltar les imatges, a veure si us esmereu i les acabeu publicant!!!

    ResponElimina