dilluns, 15 de novembre del 2010

4t d'ESO se'n va a Mallorca!


Tenim, per fi, una destinació.
Estem a punt d'acabar d'organitzar l'esperat viatge de final de curs.
Els primers dies ens van fer triar moltes destinacions per després votar-ne una. Llavors van sortir Sardenya, Mallorca i Grècia.
Vam anar veient pressupostos i tots tres es passaven del límit que havíem decidit.
Mentre anàvem decidint la destinació anàvem tirant endavant les activitats per recollir diners. Alguns van tenir comandes de panellets i van rebre alguns diners, altres van venent encenedors i altres venen pastissos a la sortida i a l'hora del pati. Els que ho fan individualment estan venent els mítics bombons i polvorons a les famílies i coneguts per nadal.
S'estan guanyant bastants diners amb aquestes activitats, i encara volem demanar més productes per poder-los vendre, per exemple motxilles, paraigües, samarretes...
Si continuem amb tan bona recaptació de diners, ens podríem arribar a pagar tot el viatge.
L'altre dia, les nostres excel·lents tutores, ens van portar una dona que treballa en organitzar viatges de fi de curs per instituts de tot Catalunya. Ens va passar informació sobre pressupostos definitius de les tres primeres destinacions triades i vam veure que eren molt cares. Llavors vam fer una altre votació i va sortir Amsterdam, Praga i Mallorca.
Amb la nova informació de pressupostos es va triar Mallorca. Va ser la decisió definitiva perquè tenia incloses les coses que trobàvem més importants: els dos vols, pensió completa en un hotel de quatre estrelles, diferents activitats i excurcions per l'illa...
Si es guanyen prou diners per tothom i la gent ajuda en el viatge fins al final, els alumnes de 4t del Cristòfol Ferrer tindrem aquest any la sort de tenir un viatge genial de fi de curs que no s'ha fet des de fa dos anys en aquest centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada