diumenge, 22 de novembre del 2009

Estadístiques de possibles estudis al CF

En aquests gràfics es pot veure com la majoria d’alumnes entrevistats faran batxillerat abans que cicles formatius.

En el gràfic de cicles formatius dels nois, es pot veure com la gent que no sap quin cicle faran i els qui faran automoció són els mateixos, desprès d'aquests esta mecànica i amb molt poca gent electrònica.










En el gràfic de cicles formatius de les noies, es pot veure que només hi ha tres persones entrevistades les quals volen fer un cicle formatiu diferent: auxiliar d’infermeria, educació infantil i administració.









En el gràfic de batxillerat del nois, es pot veure com el més demandat és el humanístic, en el segon lloc del ranking estan els qui no saben quin tipus de batxillerat faran, després d’aquests estan el científic i el social.










En el gràfic de batxillerat de les noies, es pot veure com el més demandat és el científic, en el segon lloc del ranking estan els qui no saben quin tipus de batxillerat faran, després d’aquests estan el social, l'humanístic i l'artístic.


3 comentaris:

  1. Aquests formatges estan molt bé i donen moolta informació, però hauríeu de presentar-los una miqueta amb un text: quant alumnes us han informat? de quin nivell eren?
    Quines conclusions en podem extreure? quines eren les preguntes? Quants volien fer cicles i quants Batxillerat?[això seria la dada inicial, no?]
    Completeu-ho quan pugueu, si us plau!!

    ResponElimina