dimecres, 18 de novembre del 2009

Emocionant dia de vela al CF


Un bateig de vela passat per aigua: lamentablement, un bon nombre d’alumnes estava a casa seva lluitant contra la grip


Els alumnes de 1r d’ESO del Cristòfol Ferrer van anar el passat divendres 13 de novembre a fer un bateig de vela. L’activitat es va portar a terme al Port Marítim de Premià de Mar i estava organitzada pel Josep, professor d’Educació Física de l’institut.

Cap a les onze, els alumnes, acompanyats per en Wolfgang, en Joan Marc i la Molly, van sortir cap al port tot xino-xano. Quan van arribar, es van dividir els dos grups classe. Els primers a pujar als velers van ser els de 1r A. Un cop canviats, els joves van ajudar a muntar les veles [major i floc] i es van fer a la mar. Els alumnes van anar agafant el timó successivament durant gairebé una hora i després van canviar de grup.

Hi va haver diversos incidents. Quan el grup A tornava a port, remolcats per un iot ja que no feia gaire vent, i mentre treien les veles, la botavara es va estampar contra el  crani d’un dels alumnes. Ni el pal ni l’alumne no van patir desperfectes greus.
Quan li va tocar al grup B, que havia estat jugant als discs voladors i a futbol a la platja, es va repetir l’operació. Dos dels alumnes van rebre una bona remullada. La redacció no n’ha conegut les causes.
“Ens ho vam passar pipa”, va afirmar un dels alumnes en sortir del mar. “Ja era hora” deien uns altres, ja que la sortida s’havia ajornat tres o quatre cops. “M’he marejat una mica amb l’olor de benzina de les armilles!” deia un mentre una noia tossia sorpresa per l’olor a salat del mar.

A les dues, tothom se’n va anar cap a casa, feliç i content i amb els peus ben molls.
 

Enviats especials: Nil Sevillano, Estefania Menescal, Adrià Garcia i Marc Giménez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada