diumenge, 3 d’abril del 2011

Cristòfol Ferrer

L’ institut Cristòfol Ferrer és un del millors instituts de Premià de Mar . El Cristòfol Ferrer és el millor en ensenyança i amb un gran nivell d’estudis. Aquest institut té una oferta d'ESO, Batxillerat i una variació de cicles formatius: el de mecànica, electrònica ,administrativa, entre altres.
Aquest institut té molts avantatges i cap desavantatge .Es espaiós i amb grans dimensions. Totes les aules disposen del material i d’ instal·lacions necessàries com per exemple projectors , pissarres digitals i ordinadors. Això només les aules de classes normals però les específiques com el laboratori i les aules d’informàtica, tecnologia i el gimnàs disposen d’ un material extens. Tenim una cafeteria per gaudir de les nostres necessitats, per menjar el que vulguem amb un preu baix. 
Els lavabos són grans, amb moltes piques per poder beure aigua etc.. conté un mirall amb grans dimensions. Aquest institut disposa d’ un equip directiu i professorat efectiu i eficaç ja que ells sempre ajuden els alumnes per poder solucionar els seus problemes i qüestions ja siguin d’ estudi o altres. També tenim un espai per la secretaria i la consergeria .A secretaria tenim a dues noies molt simpàtiques i educades que et poden solucionar les teves qüestions ja siguin administratives o altres. A consergeria tenim a dues noies que porten a terme les faltes de assistència i serveis del institut. Ara anem a l’exterior ,a l’exterior tenim un pati que esta dividit per moltes parts .El pati disposa de molts arbres alts i amb moltes flors que donen una sensació de naturalesa , també disposa de moltes pistes com la de basquet, futbol i vòlei perquè els alumnes gaudeixin de jocs lúdics a l’hora del patí.
Fàtima

1 comentari:

  1. A banda de l'ortografia, he hagut de corregir la majoria de punts i comes. Quan escrius a ordinador, deixes un espai darrere de cada coma i de cada punt. Mai deixes espai de la coma i del punt!!!
    RECORDA-HO!

    ResponElimina