dimarts, 6 d’abril del 2010

GRAN DECISIÓ

El dia 26 de març, els nois i noies de tercer d'ESO vam anar a col•laborar en un projecte proposat per l'Ajuntament de Premià de Mar.

Aquest projecte, anomenat Projecte Jove, consistia a buscar una activitat lúdica per als joves de Premià. Els diners els posava l'ajuntament i eren 6.000 euros amb els quals podíem proposar el que volguéssim. tenint en compte que havia d’estar dins el pressupost.
L'activitat es va posar en marxa a finals del primer trimestre, quan el regidor de l'ensenyament de l'ajuntament va anar a totes les escoles implicades en el projecte explicant en què consistia i tot el que havíem de preparar.
Acte seguit, durant un trimestre i mig, tots els alumnes de tercer vam haver de pensar un projecte per presentar el dia de l'exposició, vam tenir molts problemes per decidir-nos, ja que els primers projectes no entraven dins el pressupost demanat, però al final vàrem presentar l'opció d'anar un dia gratuïtament a l'Illa Fantasia (parc aquàtic). Quan vam haver decidit el projecte els 6 encarregats de la nostra escola, la Georgina, la Marta, la Maria Alejandra, el Jesus, la Hadijatou i la Nerea, vàrem haver de fer una presentació en Power Point pel dia 26.
En arribar el dia ens vam trobar a les 9:30 al Pavelló Municipal amb tots els alumnes de tercer de les escoles IES La Salle, IES Serra de Marina i l'IES Assís, allà cada escola va exposar les seves propostes pertinents. La Salle va presentar la proposta de fer un concurs de monòlegs a la platja, l'Assís va presentar la proposta de muntar un camp de Paintball a la platja i poder-hi jugar durant 3 dies, el primer gratis per als tercers d'ESO, i els 2 dies restants podria jugar que volgués però pagant 2 euros i el Serra de Marina va presentar el projecte de cinema a la platja, muntar una pantalla a la platja per veure-hi cinema.
Després de totes les exposicions de Power Point, es va haver de baixar a votar els 2 projectes que més t’haguessin fet el pes. Tot seguit quan acabaves de votar podies anar a menjar alguna cosa ja que l'ajuntament havia preparat una mena d'esmorzar.
Per finalitzar l'acte es va fer el recompte dels vots i es va extreure la següent conclusió:
Projecte guanyador: Paintball (Assís)
2n lloc: Illa Fantasia (Cristòfol Ferrer)
3r lloc: Cinema a la platja (Serra de Marina)
4t lloc: Monòlegs a la platja (Salle)
Aquests van ser els resultats. I després d’això l'alcalde va donar les gràcies a tothom i CAP A CASA!

Ha sigut un projecte interessant i crec que a tots ens ha agradat participar-hi, i ens ha agradat la proposta guanyadora. Esperem que es continuï fent.

1 comentari:

  1. Gràcies Berta, per la teva crònica. M'ha semblat molt interessant i he sentit a dir que la vostra exposició va estar la mar de bé, per la qual cosa us felicito a tots i totes. No sé si hi ha imatges... podríem penjar el powerpoint, si voleu...

    ResponElimina